Om företaget Jemtel AB

Om oss

Företagets affärsidé är att på ett professionellt sätt utföra de uppdrag vi tar på oss. Med det vill vi säga att vi tillsammans med beställaren/kunden ser till att få fram den bästa tekniska lösningen till rätt kostnad, inom rätt tid och att utförandet görs enligt gällande föreskrifter. Vi ser till att uppdatera våra kunskaper i branschen och håller oss ajour om nya tekniska lösningar. Företaget är medlem i EIO. Idag är Jemtel ett av de större elteknikföretagen i Krokoms kommun.

Jemtel AB följer antagen miljöpolicy för att medverka till och lägga grunden för ett långsiktigt och hållbart miljöarbete.

Image
Jemtels verksamhet är elinstallationer i kommunala byggnader såsom skolor, ålderdomshem och lägenheter samt villor, ROT – arbeten, jordbruk, väg/parkbelysningar. Vi har ramavtal med Jämtkraft och Krokoms kommun/Krokomsbostäder. Vi utför diverse elarbeten i och omkring vindkraftparker, bl a Råshön, Ollebacken, Raftsjöhöjden och Stamåsen. Vi utför arbeten i kraftstationer åt bl a One Nordic och Jämtkraft.

Jemtel AB har allmän behörighet, behörigheten avser allt förekommande elinstallationsarbete på alla spänningsnivåer.

1 januari 2015 startade Jemtel ett dotterbolag, Jemtel KraftTeknik AB. Jemtel KraftTeknik ABs huvudsakliga verksamhet ligger inom vind- och vattenkraft.

Vi är idag 19 st i företagen, 11 st i Jemtel AB och 9 st i Jemtel KraftTeknik AB.

Företagets har utvecklats från en enskild firma med en elektriker till idag 18 elektriker och en deltidsanställd på kontoret, fördelat på två bolag, på bara några år. Att utvecklingen gått så bra beror till största delen på duktiga och kompetenta medarbetare och att vi har en stor geografisk spridning, vi är nära många kunder. Företaget har stabil ekonomi och god likviditet.

Vår besöksadress är sedan mars 2016 Ängevägen 1 (Änge Park) Offerdal där vi har vårt kontor.

I februari 2016 öppnade vi en filial i Östersund på Odenskogsvägen 3.

Jemtel KraftTeknik AB

Ett elföretag i Jämtland med inriktning sol, vind och vattenkraft med säte i Änge, Offerdal och Östersund.
Image

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Kontakta oss

Jemtel AB & Jemtel Kraftteknik AB
Tel: 0640-622 20
Tel: 063-51 22 20
Fax: 0640-350 37
info@jemtel.se

Hitta hit

Jemtel AB & Jemtel Kraftteknik AB
Valla 131
830 51 Offerdal
Besöksadresser
Ängesvägen 1 Offerdal
Odenskogsvägen 3 Östersund
Image
Image
© 2020 Jemtel KraftTeknik AB. Alla Rättigheter Reserverade.

Please publish modules in offcanvas position.